Vilken dag!

Ojoj, säger jag! Idag åkte jag och pappa med en dykbåt ut på tre dyk (men vi dök inte). Första dyket var vid en insjö så för att ta oss dit fick vi simma från båten bort till ön och sen promenera en liten bit över en kulle. Så det första "ojoj:et" är ju att Jag simmade på öppet och djupt hav tillsammans med dykarna Utan pappa som stannade kvar på båten. Är ni lika paffa som jag? Det är inte slut än mina vänner! Det andra "ojoj:et" är att jag simmade och snorklade över de två vraken som dykarna dök på, utan att hålla i varken pappa eller båten. Jag kunde till och med se vraken idag för sikten var så fin.
 
Ser ni vilka framsteg jag tar? Det här är helt galet. Att jag simmat och badat på öppet hav är inte något man får se varje dag. Sen att jag gjort det vid TRE tillfällen på en och samma dag är ju bara helknas. Snart är det jag som hänger med dykgänget ner på vraken! (ska bara ta några babystep till, heh).
 
Kom förövrigt nyss hem från en gaypagent som hölls här i Coron ikväll. Så galet! Hahah, det är nog första gången jag varit på något liknande, och oj vad kul man kan ha. Gaypagent..haha, crazy life here in Coron! 
 
Love K
 
Lyckades fånga en bild på dykarna när de var på väg upp. Börjar bli lite småsugen på att dyka, trots att jag fortfarande är rädd. Men snart så!