söndag igen

Tiden går förvånansvärt fort för att inte göra något speciellt alls om dagarna. Om en vecka åker jag tillbaka till Filippinerna och då har jag hunnit spendera drygt två månader i Australien, helt galet! 

Igår var jag, min moster och flickorna på en heldagstur i Melbourne. Egentligen skulle hela familjen följa med eftersom det är min sista hela helg här men såklart var pojkarna griniga när vi skulle upp tidigt och bestämde sig för att inte följa med. Lite tråkigt, men vi hade det fantastiskt kul i alla fall! Det blev lite strosande runt stan och en tur till Melbourne Aquarium. 

I veckan ska jag göra typ ingenting, börja planera hur jag ska få med all min packning hem till Sverige och försöka sålla bland alla saker jag vill ha med och vilka saker jag kan tänka mig att lämna. Hur kan allt väga så himla mycket egentligen..knas. 
 
Ikväll blir det helrostad kyckling med pommes, sallad och vitlösbröd till kvällsmat. MUMS! Jag har ju inte lyckats gå ner i vikt sen jag kom till Australien kan jag ju be att få tala om. Maten här är som maten hemma i Sverige och som jag saknat "svensk" mat. Men jag har fortfarande inte fått äta kebab på åtta månader, trots att jag här i Australien kan få tag på det har jag lyckats stoppa mig själv. Den biten sparar jag tills jag åter är tillbaka på svensk mark, det vill säga om jättemycket mindre än två veckor.
 
Love K