på fötter igen

Efter en tuff vecka är jag äntligen tillbaka på fötterna igen. Har varit sjuk och legat hemma och bokstavligt talat bara sovit och sen sovit lite till. Det är skönt att vara hemma ibland men oj så tråkigt det är när man inte kan göra något. Eftersom att ingenting har hänt i veckan har jag därför inte heller haft något att skriva om. Jag har egentligen ingenting att skriva om nu heller men jag kände att det var på tiden att skriva ett inlägg. 
 
Jag har i alla fall glada nyheter om att min kusin bokat biljett ner till mig nu och jag längtar och ser så mycket fram emot att ha henne här. Vi har länge pratat om att åka till Filippinerna tillsammans och snart så! Det känns jättebra att få spendera mina sista dagar här tillsammans med finfina kusinen och det ska bli så kul att få resa runder och bara semestra. Mitt i all lycka inför det faktum att hon kommer hit så inser jag också att tiden går så fruktansvärt fort. Jag har bara en "normal" månad kvar här. I december månad ska jag till Manila tillsammans med några kompisar för att semestra lite, sen kommer julen, sen är januari helt plötsligt hos oss och då kommer min bästa Anna hit och sen är det helt plötsligt Tildas tur att komma hit. Sen är det helt plötsligt februari och då ska jag vinka hejdå till Coron. *klump i magen* Detta ständiga "vinka hejdå" till allt och alla är minnsan inte kul. Men det är lång tid kvar och jag njuter av livet här!
 
Jag känner så himla mycket lycka och glädje inom mig numera att jag börjar tro att jag lever i en dröm. Jag är omringad av så fina människor här och jag har så himla många fina människor som jag längtar efter att få träffa hemma i Sverige. Har de sista dagarna känt en bubblande känsla i hela kroppen och det känns fantastiskt. Livet är gött! Och det är tack vare alla fina människor i mitt liv och mycket tack vare pojken på bilden.
 
Jag är så glad över att ha den här fina pojken att komma hem till. Kärlek <3
 
Love K