Dag ett i Sydney

Vilken dag!! Jag kan ju lugnt säga att den inte varit lugn, i alla fall inte förmiddagen som bestod av ett tidigt flyg och kaos för att komma till rätt hostel. Fel förbedtälldataxisnubbe hämtade upp oss och ville lämna av oss på ett hostel vi inte visste existerade och sen dumpade han oss vid en busshållplats i Kings kross och vi skulle till Bondi Beach. Ett en kilometers vandrande hittade vi rätt hållplats och rätt buss. Tur att bussföraren var snäll för tydligen var man tvungen att ha köpt en biljett i förväg på nått kontor för på bussen kunde man inte göra det. Hungriga och trötta kom vi äntligen fram till vårt fina lilla (läsa lilla med stora bokstäver) rum på drygt 8 kvadratmeter. Vi har en högljudd fläkt, en våningssäng som gör oväsen ifrån sig bara man rör på tårna och en grannes tv brusande i bakgrunden. Läget är dock asnajs och vi kan glädja oss för vår minikyl och flygplansliknande toalett!

Det ni ser på bilden är precis så rummet ser ut, för det finns inget annat utrymme. Sen att vi tog Pringles och en miniburk med Cola till kvällsmat behöver ni inte berätta för våra föräldrar!

Efter snart fyra timmars bokläsning går ögonen i kors och vi ska snart säga godnatt och se fram emot morgondagen som bjuder på sol, bad och en tur genom stan!

Love K & Elin

Kommentarer:

1 Per Dahlskog:

Mitt rum som jag har här på jobbet är 4,5 kvm.
Så ni har ändå en hel del svängrum nästan dubbelt så stort!
Kram. Pappa.

2 Mamma:

Ajjabaja lilla unge! Du måste äta riktig mat! Hahah kram mamma ♥♥♥

Kommentera här: